Rompizza
Angående the one and only Elektromagnetismen, jag kom in i kursen till slut och kände till och med att jag hade en hyffsat god chans att klara tentan. Sedan kommer jag till tentan och svarar på en och en halv fråga tills det tar tvärstopp. Examinatorn hade slängt in saker som inte kommit på tentor tidigare och dessutom lagt in rörelsemoment på frågor som annars hade varit ganska rimliga. I tell you, rörelser är INTE att leka med. Sjukt oskönt av examinatorn! Blir spännande att se statistiken sedan, tippar på 80% kugg.
Nu över till något annat, nämligen gårdagens hemlagade rompizza! Det är senaste trenden inom matlagningssverige och jag rekommenderar den verkligen innerligt. Jag köpte färdiga pizzabottnar i glutenfria frysdisken och penslade på med rapsolja med pressad vitlök i innan de gräddades i ugnen. Sedan toppade jag med creme fraiche, tångrom (alltå "rom" gjord på tång), rödlök, hackad gräslök och pecorino. Det var verkligen SÅ gott, kan inte sluta tänka på hur gott det var. En perfekt avslutning på detta hemska tenta-p!


Kommentarer
Trackback