Wrap med tonfiskröra

Tonfisk är i sig nyttigt men har dåligt rykte på grund av att det innehåller mycket tungmetaller. Faktum är, å andra sidan, att tonfisk på konservburk innehåller mindre gifter än den i fiskdisken. Hur bra?! Älskar när det billigaste alternativet även är det hälsosammaste, tonfisk är helt enkelt bäst! Nej, nog med superlativ och över till wrapsen.
  • Jag använde tortillabröd, isbergssallat, tonfisk, ägg, tomat, gurka, majs, majonäs, soltorkade tomater, citronjuice och kryddor.

  • Tonfiskröran gjorde jag genom att blanda ihop ett kokt (och sönderhackat) ägg, en halv burk tonfisk , en matsked majonnäs, en skvätt citronjuice samt salt och peppar. En näve majs fick åka ner också!

  • På wrapen hade jag först på några blad isbergssallat och därefter den färdiga tonfiskröran. Toppade det hela med lite gurka, tomat och soltorkade tomater.
Slutresultatet blev en himmelskt god wrap helt i enlighet med en livsstil vars inkomst grundas på CSN! Dessutom är måltiden mjölkfri och, om man använder glutenfria tortillabröd som jag gjorde, även glutenfri.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0