Fräsch pasta carbonara

Härom dagen gjorde jag en lite "fräschare" pasta carbonara. Helt fri från grädde, supergod och självklart CSN-vänlig! Bortsett från peston är rätten fri från mjölkprodukter och dessutom lätt att göra glutenfri.
  • Jag använde pasta (glutenfri), ett paket bacon, två ägg, en rödlök, en vitlöksklyfta, pesto, soltorkade tomater och kryddor.

  • Till att börja med satte jag pastan på kokning och hackade bacon och rödlök. Stekte däefter baconet och rödlöken i olja med en pressad vitlöksklyfta. Rörde sedan ihop de två äggen med lite kryddor och blandade med den färdiga pastan. Lät baconet och rödlöken vara ovanpå pastan och toppade med pesto och soltorkade tomater. Ser så mycket trevligare ut när man gör på det här sättet än när man blandar ihop allt till en stor röra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0